Tervetuloa Koulu 3.1 -hankkeen blogiin. Hanke on opetushallituksen rahoittama.

03 lokakuuta 2011

Syksyn 2011 hankkeet -takaraja 15.10.

Ensimmäiset Koulu 3.1 -osahankkeet ovat lähteneet liikkeelle. Tällä kertaa kokeillaan mm. mobiililaitteita ja iPadeja, blogeja erilaisissa käyttötarkoituksissa - prosessikuvauksessa, työnäytteiden esittelyssä, tehtävien jakamisessa ja itse kurssin kuvauksessa - sekä multimediaa luonnontieteen työselostuksien tuottamisessa.

Yhteisöllisen median työkalut ovat löytämässä käyttötarkoituksen hyvinkin erilaisissa konteksteissa. Myös koulujen toiminnan kuvauksissa (esittelyvideot), kodin ja koulun yhteydenpidon parantamisessa (oppilaiden verkkolehti, päivänavausten streamaus nettiin) ollaan kokeilemassa uusia ideoita tietoä ja viestintätekniikan mahdollisuuksia hyödyntäen.
Koulu 3.1 -osahankkeiden ensimäisen kierroksen takaraja on 15.10. eli parisen viikkoa on aikaa. Vielä on useamman koulun osalta hakemukset jättämättä - voi myös ilmoittaa, ettei tällä kertaa löydy toteuttajia, koska on kouluja, joissa olisi enemmänkin halukkaita kuin ne kaksi, jotka tässä vaiheessa on luvattu varmana.
Siis 10 tunnin työmäärän edestä korvataan suunnittelu- ja raportointityötä ja sen lisäksi on mahdollisuus kohtuulliseen laitehankintapanostukseen. Laittakaa kysymyksiä, jos on jotain ongelmia tai tarvitsette apuja ideoinnissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti